سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله ژله انار

ژله انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
انار ۱ عدد
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
آب انار ۳ پیمانه
ژله انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله انار
روش ساخت
مرحله 1كاسه بلوری بزرگی آماده كنید و یك پیمانه آب انار داخل آن بریزید؛ سپس كتری را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و بگذارید تا آب آن به جوش آید.
مرحله 2ظرف حاوی آب انار را روی كتری بگذارید و بعد از آن یك قاشق سوپ‌خوری پودر ژلاتین را به آن اضافه كنید و همان‌طور كه روی كتری قرار دارد، با چنگال به آرامی هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل شود.
مرحله 3پس از آن، یك پیمانه دیگر آب انار در كاسه بریزید و دوباره یك قاشق پودر ژلاتین به آن بیفزایید. حالا با چنگال مواد را هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
مرحله 4این كار را یك بار دیگر تكرار كنید تا در واقع آب انار و پودر ژلاتین تمام شود.
مرحله 5پس از پایان مرحله حل شدن پودر ژلاتین در آب انار، ظرف را از روی كتری برداشته و در دمای محیط قرار دهید تا كم‌كم از حرارت بیفتد؛ در ضمن گاهی هم به وسیله چنگال محلول را هم بزنید تا كمی غلیظ شود.
مرحله 6پس از آماده شدن محلول، قالب را ـ كه بهتر است آلومینیومی باشد ـ آماده كنید و مواد ژله را داخل قالب بریزید؛ سپس دانه‌های انار را به آن اضافه كنید.
مرحله 7در پایان، قالب را به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا ببندد. حالا برای برگرداندن ژله كافی است قالب را به مدت30 ثانیه داخل ظرفی حاوی آب جوش قرار دهید؛ سپس آن را بیرون آورده و روی ظرفی تخت برگردانید؛ به این صورت ژله به راحتی برمی‌گردد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین