زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله ۱ بسته |
آب انار ۲۵۰ میلی لیتر |
شکر ۵۰ گرم |
گلاب ۱ قاشق سوپ خوری |
دانه انار ۱/۴ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا آب انار و شکر را با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه کوچکی بریزید، سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و مایع داغ شود. سپسآن را از روی حرارت بردارید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. |
مرحله 2 | در این مرحله پودر ژله را داخل ظرف بریزید و آن را کاملا داخل آب انار حل کنید. در انتها گلاب را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مواد به طور یکدست با هم مخلوط شوند. |
مرحله 3 | مخلوط حاصل را داخل قالب های کوچک یا یک قالب بزرگ بریزید. بعد آنها را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خودشان را بگیرند. |
مرحله 4 | وقتی ژله ها آماده شد، کف قالب ها را به مدت 5 تا 10 ثانیه داخل آب قرار دهید، سپسآن ها را برگردانید تا از قالب خارج شوند. ژله ها را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و در صورت تمایل آن ها را با برگ های نعنا تزیین کرده و سرو کنید. |