زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله ۱ بسته |
شکلاتبه مقدار لازم |
پاستیلبه مقدار لازم |
بیسکویتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ژله بلوبری را طبق دستور آماده کرده نصف آن را داخل ظرف میریزیم و در یخچال میگذاریم تا ببندد. |
مرحله 2 | وقتی بسته شد ماهی ها را روی سطح ژله قرار داده و چند قاشق ژله اضافه میکنیم و درون یخچال میگذاریم. (اگر تمام ژله را بریزیم ماهی ها ثابت نمی مانند و در ژله غوطه ور میشوند ولی با این كار به ژله چسبیده و سر جای خود محكم میشوند) |
مرحله 3 | بعد از مدتی كه ژله بسته شد و جای ماهیها محكم ، مابقی ژله را ریخته و در یخچال میگذاریم. |
مرحله 4 | برای تزئین ژله ، بیسكوییت راآسیاب میكنیم و گوشه ای از دریاچه مونو ساحل درست میكنیم. |
مرحله 5 | برای سنگهای ساحل از شكلات سنگی استفاده میكنیم (موقع سرو اینا رو بریزین چون آب میشه). |
مرحله 6 | كنار ساحلتون از این چترهای كوچولو هم میتونین بذارین. خوب حالا دیگه ژله تون آماده است و میتونین نوش جان كنین |