سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله ژله آسمانی (ابری)

ژله آسمانی (ابری)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
پودر ژله ۱ بسته
خامه زده شدهبه مقدار لازم
آب ۱ لیوان
یخ ۱ لیوان
ژله آسمانی (ابری)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله آسمانی (ابری)
روش ساخت
مرحله 1پودر ژله را با یک لیوان آب جوش حل می‌کنیم. بهتر است مایع به دست آمده را روی شعله بگذاریم تا یکی دو جوش بخورد. تا دانه‌های ژلاتین کاملاً حل شود.
مرحله 2سپس لیوان یخ را اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم. ژله کمی می‌بندد و کمی شکل می‌گیرد
مرحله 3کمی از ژله را داخل لیوانی مورد نظر می‌ریزیم. مقداری از خامه را در کناره لیوان می‌گذاریم دوباره کمی از ژله را ریخته
مرحله 4خامه می‌ریزیم و همین کار را ادامه می‌دهیم تا لیوان پر شود.
مرحله 5لیوان‌های آماده‌شده را داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملاً ببندد.
مرحله 6اگر موقعی که خامه‌ها را روی ژله‌ها می‌ریزیم خامه داخل ژله فرورفت ژله را کمی داخل یخچال می‌گذاریم تا بیشتر ببندد، اما نه کامل. بعد از یخچال بیرون آورده و با چنگال به هم می‌زنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین