سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله ژله آجیلی

ژله آجیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آجیلبه مقدار لازم
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
ژله آناناس ۱ بسته
شیر ۱ لیوان
ژله آجیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله آجیلی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و 15 دقیقه در فریزر بزارید در همین حین ژله آلوورا رو مطابق با دستورش درست کنید.بعد قالب رو از فریزر خارج کنید و متناسب با قالبتون و سلیقه خودتون آجیل ها رو با دقت کف قالب بچینید.
مرحله 2سپس خیلی آروم با قاشق کمی ژله آلوورا روی آجیل ها بریزید طوری که چینشتون بهم نخوره( البته خیلی فرم قالبتون مهمه اگه آجیلا به جایی تکیه داده نشده باشن خب ژله که می ریزید تکون می خورن، اگه می بینید به این شکل هست قبل از اینکه آجیل بچینید کمی ژله بریزید و بزارید در یخچال نیم بند بشه و بعد آجیلا رو توی ژله ها فرو ببرید)
مرحله 3بعد از اینکه کمی ژله روی آجیلا ریختید بزارید یخچال تا ببنده بعد بقیه ژله آلوورا رو در قالبتون بریزید، میزانش بستگی به سلیقه خودتون داره و بزارید یخچال تا ببنده.
مرحله 4سپس یک بسته از هر رنگ ژله که دوست دارید رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و بزارید روی بخار کتری تا کاملا ذوب بشه بعد بزاریدش در دمای محیط تا کامل از حرارت بیفته وقتی هم دمای محیط شد با یک لیوان شیر که سرد نباشه مخلوط کنید و خوب هم بزنید( اگه آب داغ و شیر سرد باشه احتمال اینکه مخلوطتون ببره هست)
مرحله 5بعد از چند ساعت که ژله آلوورا خوب بسته شد مخلوط شیر و ژله رو روی اون می ریزیم و دوباره می زاریم تا بسته بشه.خب ژله آجیلی ما آماده است، کافی کف قالب رو کمی داخل آب جوش قرار بدید و سپس قالب رو برگردونید ( حواستون باشه که خیلی داخل آب جوش قرار ندید چون ژله آب میشه و از حالت قالب درمیاد) .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین