زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آب پرتقال ۲ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و اجازه بدید چند دقیقه ای بمونه بعد داخل مایکروفر یا روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا تمام دانه های ژلاتین کاملا در آب حل شود. |
مرحله 2 | شکر و آب پرتقال رو با هم مخلوط کرده خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. |
مرحله 3 | ژلاتین حل شده رو به مخلوط آب پرتقال و شکر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید |
مرحله 4 | مایه ژله رو داخل قالب دلخواه ریخته و حداقل ۴تا۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببنده. |