زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۲ لیوان |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
گلاب ۲ قاشق غذا خوری |
شیر ۱ لیوان |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری |
شکر ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | دو لیوان آب هویج رو با سه قاشق شکر مخلوط کنید |
مرحله 2 | یک چهارم قاشق چایی خوری وانیل و دو قاشق گلاب اضافه کنید |
مرحله 3 | داخل یک لیوان شیر سرد 3 قاشق پودر ژلاتین بریزید و روی حرارت بخار آب بگذارید تا به روش بنماری حل شود |
مرحله 4 | مخلوط شیر و پودر ژلاتین را به آب هویج اضافه کنید |
مرحله 5 | داخل قالبی که چرب کردید بریزید و 4 ساعت داخل یخچال بگذارید |