زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
روغنبه مقدار لازم |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
خامه ۱/۲ پیمانه |
خمیر شیرینی پزی ۴۹۰ گرم |
سینه بی استخوان مرغ ۹۰۰ گرم |
آب مرغ ۳ پیمانه |
سیر ۲ حبه |
هـویج ۱ پیمانه |
کرفس ۱ پیمانه |
پیاز ۱ پیمانه |
نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه |
آرد کامل ۲/۳ پیمانه |
مرحله 1 | فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. روی سطح میز آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید. آن را به چهار مربع 13 سانتی متری برش دهید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | داخل تابه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. سینه های مرغ را اضافه کنید تا طلایی شوند. پیاز، کرفس، هویج و سیر را اضافه کنید. در تابه را بگذارید و 5 تا 7 دقیقه بپزید. |
مرحله 3 | به مرغ ها آرد اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید. به آرامی شیر یا خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. |
مرحله 4 | آب مرغ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. تا زمانی که بجوشد روی حرارت هم بزنید. سپس نخود فرنگی های پخته شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. |
مرحله 5 | مخلوط مرغ را داخل ظرف های کوچک سوفله بریزید روی آنها یک لایه خمیر قرار دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی و برشته شوند. |