سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن چیکن پای

چیکن پای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
روغنبه مقدار لازم
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
خامه‏ ۱/۲ پیمانه
خمیر شیرینی پزی ۴۹۰ گرم
سینه بی استخوان مرغ ۹۰۰ گرم
آب مرغ ۳ پیمانه
سیر ۲ حبه
هـویج ۱ پیمانه
کرفس ۱ پیمانه
پیاز ۱ پیمانه
نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه
آرد کامل ۲/۳ پیمانه
چیکن پای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چیکن پای
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. روی سطح میز آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید. آن را به چهار مربع 13 سانتی متری برش دهید و کنار بگذارید.
مرحله 2داخل تابه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. سینه های مرغ را اضافه کنید تا طلایی شوند. پیاز، کرفس، هویج و سیر را اضافه کنید. در تابه را بگذارید و 5 تا 7 دقیقه بپزید.
مرحله 3به مرغ ها آرد اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید. به آرامی شیر یا خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله 4آب مرغ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. تا زمانی که بجوشد روی حرارت هم بزنید. سپس نخود فرنگی های پخته شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله 5مخلوط مرغ را داخل ظرف های کوچک سوفله بریزید روی آنها یک لایه خمیر قرار دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی و برشته شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین