سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن چیکن پای

چیکن پای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
روغنبه مقدار لازم
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
خامه‏ ۱/۲ پیمانه
خمیر شیرینی پزی ۴۹۰ گرم
سینه بی استخوان مرغ ۹۰۰ گرم
آب مرغ ۳ پیمانه
سیر ۲ حبه
هـویج ۱ پیمانه
کرفس ۱ پیمانه
پیاز ۱ پیمانه
نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه
آرد کامل ۲/۳ پیمانه
چیکن پای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چیکن پای
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. روی سطح میز آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید. آن را به چهار مربع 13 سانتی متری برش دهید و کنار بگذارید.
مرحله 2داخل تابه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. سینه های مرغ را اضافه کنید تا طلایی شوند. پیاز، کرفس، هویج و سیر را اضافه کنید. در تابه را بگذارید و 5 تا 7 دقیقه بپزید.
مرحله 3به مرغ ها آرد اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید. به آرامی شیر یا خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله 4آب مرغ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. تا زمانی که بجوشد روی حرارت هم بزنید. سپس نخود فرنگی های پخته شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله 5مخلوط مرغ را داخل ظرف های کوچک سوفله بریزید روی آنها یک لایه خمیر قرار دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی و برشته شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین