سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ایتالیایی چیکن پارمزان ( ایتالیا )

چیکن پارمزان ( ایتالیا )
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
ریحانبه مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آرد سوخاری ۱ لیوان
کره ۲ قاشق غذا خوری
سینه‌ مرغ ۲ عدد
چیکن پارمزان ( ایتالیا )
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چیکن پارمزان ( ایتالیا )
روش ساخت
مرحله 1هر سینه مرغ را به 2 قسمت برش بزنید ؛ آرد سوخاری ، پنیر پارمزان رنده شده ، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا یکدست شود.
مرحله 2چند قاشق روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، سینه های مرغ را در تخم مرغ بزنید سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید تا تمام سطح مرغ به این مواد آغشته شود
مرحله 3سینه های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند سپس کنار بگذارید.
مرحله 4کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب ، مقداری ریحان خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
مرحله 5سس را داخل ظرف فر بریزید و سینه های مرغ سوخاری را روی آن قرار دهید سپس ظرف را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا چیکن پارمزان آماده شود.
مرحله 6در صورت تمایل میتوانید روی هر سینه مرغ مقداری پنیر موزارلا قرار دهید ، مراحل کار به همان صورت است و تنها پیش از قرار دادن در فر چند ورقه پنیر موزارلا روی مرغ های سوخاری قرار میگیرد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین