سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده چیکن بال

چیکن بال
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پودر سوخاری ۱ لیوان
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
پودر زیره ۱ قاشق چای خوری
پاپریکا ۱/۴ قاشق چای خوری
سیر ۲ حبه
پنیر پیتزا ۵۰ گرم
نان تست ۴ عدد
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد
چیکن بال
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چیکن بال
روش ساخت
مرحله 1فیله مرغ، تخم مرغ، پودرسوخاری،فلفل، نمک،پاپریکا،زیره و سیر را باهم مخلوط کنید. حسابی چنگ بزنید تا مایه به شکل خمیری منسجم شود.
مرحله 2روی خمیر را با سلفون بپوشانید و حدود نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد. سفیده های تخم مرغ را با چنگال بزنید.
مرحله 3نانهای تست را به تکه های درشت ببرید و در غذاساز یا آسیاب بریزید تا خرد شود(از پودر سوخاری درشت تر می شود).
مرحله 4از مایه مرغ به اندازه گردو بردارید و در دستتان به شکل توپ درآورید بعد توپ را گود کنید و مقداری پنیرپیتزا داخلش بگذارید و روی آن رابپوشانید تا پنیر پس از آب شدن بیرون نریزد.
مرحله 5بعد توپ را در سفیده تخم مرغ و بعد در نان تست خردشده بغلتانید و در روغن داغ بیاندازید. پس از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین