زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
فیله مرغ ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
پودر سوخاری ۱ لیوان |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری |
پودر زیره ۱ قاشق چای خوری |
پاپریکا ۱/۴ قاشق چای خوری |
سیر ۲ حبه |
پنیر پیتزا ۵۰ گرم |
نان تست ۴ عدد |
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد |
مرحله 1 | فیله مرغ، تخم مرغ، پودرسوخاری،فلفل، نمک،پاپریکا،زیره و سیر را باهم مخلوط کنید. حسابی چنگ بزنید تا مایه به شکل خمیری منسجم شود. |
مرحله 2 | روی خمیر را با سلفون بپوشانید و حدود نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد. سفیده های تخم مرغ را با چنگال بزنید. |
مرحله 3 | نانهای تست را به تکه های درشت ببرید و در غذاساز یا آسیاب بریزید تا خرد شود(از پودر سوخاری درشت تر می شود). |
مرحله 4 | از مایه مرغ به اندازه گردو بردارید و در دستتان به شکل توپ درآورید بعد توپ را گود کنید و مقداری پنیرپیتزا داخلش بگذارید و روی آن رابپوشانید تا پنیر پس از آب شدن بیرون نریزد. |
مرحله 5 | بعد توپ را در سفیده تخم مرغ و بعد در نان تست خردشده بغلتانید و در روغن داغ بیاندازید. پس از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن گرفته شود. |