زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
آب مرغ ۱۸۰ میلی لیتر |
سیر ۲ حبه |
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
سینه مرغ ۱ عدد |
تره فرنگی ۱ عدد |
گوشت قرمز ۲ برش |
روغنبه مقدار لازم |
خامهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | تره فرنگی را خرد کنید. می توانید پیاز را جایگزین تره فرنگی کنید. |
مرحله 2 | سینه مرغ بدون پوست و استخوان را به تکه های کوچک برش دهید. |
مرحله 3 | برش های نازک گوشت قرمز را در ماهی تابه نچسب روی حرارت متوسط سرخ کنید. |
مرحله 4 | تا ترد شوند ... |
مرحله 5 | سپس از روی حرارت بردارید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. |
مرحله 6 | کمی روغن در ماهی تابه بریزید و تره فرنگی را اضافه کنید. |
مرحله 7 | سپس گوشت مرغ را اضافه کنید. |
مرحله 8 | حدودا 6 دقیقه روی حرارت هم بزنید. |
مرحله 9 | حالا نمک، سیر له شده، فلفل قرمز و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. |
مرحله 10 | مخلوط سیر را به مخلوط تره فرنگی و مرغ اضافه کرده، سپس آب مرغ و گوشت قرمز را هم اضافه کنید. |
مرحله 11 | مخلوط مواد را به جوش آورید سپس درب ماهی تابه را بگذارید و حدودا 10 دقیقه روی حرارت کم بگذارید. |
مرحله 12 | در این حین می توانید نودل را بپزید و آماده کنید. |
مرحله 13 | در یک کاسه کوچک، خامه ترش و آرد را مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود. |
مرحله 14 | حالا مخلوط خامه و آرد را به مواد اضافه کرده و به جوش آورید. سپس حرارت را کم کرده، اجازه دهید حدودا 2 دقیقه روی حرارت باشد تا غلیظ تر شود. در این بین مواد را گاهی هم بزنید. |
مرحله 15 | چیکن استراگانوف را با نودل گرم سرو کنید |