سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده چیکن استراگانوف

چیکن استراگانوف
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آرد ۱ قاشق غذا خوری
آب مرغ ۱۸۰ میلی لیتر
سیر ۲ حبه
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
سینه‌ مرغ ۱ عدد
تره‌ فرنگی ۱ عدد
گوشت قرمز ۲ برش
روغنبه مقدار لازم
خامه‏به مقدار لازم
چیکن استراگانوف
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چیکن استراگانوف
روش ساخت
مرحله 1تره فرنگی را خرد کنید. می توانید پیاز را جایگزین تره فرنگی کنید.
مرحله 2سینه مرغ بدون پوست و استخوان را به تکه های کوچک برش دهید.
مرحله 3برش های نازک گوشت قرمز را در ماهی تابه نچسب روی حرارت متوسط سرخ کنید.
مرحله 4تا ترد شوند ...
مرحله 5سپس از روی حرارت بردارید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
مرحله 6کمی روغن در ماهی تابه بریزید و تره فرنگی را اضافه کنید.
مرحله 7سپس گوشت مرغ را اضافه کنید.
مرحله 8حدودا 6 دقیقه روی حرارت هم بزنید.
مرحله 9حالا نمک، سیر له شده، فلفل قرمز و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
مرحله 10مخلوط سیر را به مخلوط تره فرنگی و مرغ اضافه کرده، سپس آب مرغ و گوشت قرمز را هم اضافه کنید.
مرحله 11مخلوط مواد را به جوش آورید سپس درب ماهی تابه را بگذارید و حدودا 10 دقیقه روی حرارت کم بگذارید.
مرحله 12در این حین می توانید نودل را بپزید و آماده کنید.
مرحله 13در یک کاسه کوچک، خامه ترش و آرد را مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود.
مرحله 14حالا مخلوط خامه و آرد را به مواد اضافه کرده و به جوش آورید. سپس حرارت را کم کرده، اجازه دهید حدودا 2 دقیقه روی حرارت باشد تا غلیظ تر شود. در این بین مواد را گاهی هم بزنید.
مرحله 15چیکن استراگانوف را با نودل گرم سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین