زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
فیله سینه مرغ ۶۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
آرد سفید ۲۵ گرم |
عصاره مرغ ۱ عدد |
قارچ ۲۰۰ گرم |
سیب زمینی سرخ شده ۱۰۰ گرم |
خامه ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن ۷۵ گرم |
جعفریبه مقدار لازم |
مرحله 1 | مرغ را به قطعات 1در1 برش زده. پیاز را خلالی خرد کرده، قارچ را ورقه ای بریده، |
مرحله 2 | نیمی از کره و روغن را در تابه ریخته قارچ را با حرارت بالا تفت داده که آب آن کشیده شودو طلایی شود، |
مرحله 3 | در تابه ی گودی بقیه کره و روغن را ریخته پیاز را افزوده تفت داده تا شفاف و بلوری شود، |
مرحله 4 | قارچ تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید کمی تفت داده سپس ارد را افزوده و کمی تفت داده، |
مرحله 5 | حال عصاره مرغ را با یک ونیم لیوان آب مخلوط نموده به نیمی از ان را به مخلوط مرغ افزوده هم زده کمی که جوش خورد فلفل را افزوده |
مرحله 6 | و بعد که اب اضافی ان گرفته شد نمک غذامو چشیده آگه کم بود نمک زده و سس غلیظی به وجود آمد خامه را با بقیه اب وعصاره مرغ مخلوط نموده تا رقیق شود |
مرحله 7 | سپس به مخلوط مرغ افزوده کمی که جوش خورد درظرف سرو کشیده و با سیب زمینی سرخ شده و جعفری تزیین کنید و سرو کنید |