زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۳ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیب زمینی رو پوست میکنیم و بعد با وسیله ابزار مناسب پوست کنی برش میزنیم.(به نظر من با پوست کن بهتره تا با رنده البته با چاقوی تیز هم میشه). |
مرحله 2 | نباید ضخامتش زیاد باشه چون چیپس ها بعد از سرخ شدن ترد نمیشه. |
مرحله 3 | بعد در آب سرد میریزیم و چند بار آبکش میکنیم تا خوب نشاسته ش گرفته بشه. |
مرحله 4 | روی دستمال پهن میکنیم تا خوب آبشون گرفته بشه.بعد در فریزر میذاریم به مدت نیم ساعت بمونه. |
مرحله 5 | در قابلمه یا تابه گود روغن میریزیم تا خوب داغ بشه بعد کم کم سیب زمینی ها رو اضافه و سرخ میکنیم البته در این مرحله مقداری نمک هم اضافه کنید.(خیلی روی هم نریزین چون به هم میچسبه و خوب سرخ و ترد نمیشه) |
مرحله 6 | بعد از اینکه سرخ شدن با استفاده از صافی از روغن جدا میکنیم.(چون نازک هستن خیلی زود آماده میشه پس حواستون باشه تا نسوزن) |
مرحله 7 | روی دستمال پهن میکنیم تا روغن اضافی شون گرفته بشه.(اگه دوست داشتین فلفلی بشه بعد از این که روغن اضافی شون گرفته شد در صافی بریزین مقداری فلفل روش بپاشین بعد الک رو تکون بدین تا فلفلهای اضافی از چیپس ها جدا بشه) |