زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۲ عدد |
نمک ۱-۲ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | سیب زمینی هارو پوست میکنیم و تمیز میشوریم |
مرحله 2 | با پوست کن یا ابزار مخصوص به شکل ورقه های نازک میبریم |
مرحله 3 | سیب زمینی رو شسته و داخل یه کاسه نمک پودر سیر و بکینگ پودر میزنیم |
مرحله 4 | سیب زمینی رو داخل کاسه میریزیم و به مدت 1 ساعت داخل یخچال میگذاریم |
مرحله 5 | سیب زمینی هارو آبکش کرده و روی پارچه تمیزی میریزیم تا خشک بشن |
مرحله 6 | تو قابلمه کوچیک و گودی روغن میریزیم تا داغ بشه چیپس هارو کم کم و مرحله ای سرخ میکنیم |
مرحله 7 | بعد از سرخ شدن چیپس هارو روی دستمال جذب روغن میذاریم تا ترد بشن چیپسا نباید رو هم باشه وگرنه نرم میشه |
مرحله 8 | وقتی روغن جذب دستمال شد یه چیپس ترد و عالی و خوشمزه داریم نوش جان |