زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ذرت ۱.۵ پیمانه |
آرد سفید ۱ پیمانه |
آب ۱/۱/۴ پیمانه |
کره ۲۵ گرم |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
پنیر پارمسان ۱ قاشق غذا خوری |
جعفری ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل قرمز ۰ به مقدار لازم |
مرحله 1 | آرد سفید و آرد ذرت و نمک و کره به دمای محیط رسیده را مخلوط کنید. |
مرحله 2 | آب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. |
مرحله 3 | در صورت تمایل پنیر و پاپریکا و جعفری را نیز اضافه کنید.اگر تمایل دارید چیپس تندی داشته باشید فلفل قرمز نیز بزنید. |
مرحله 4 | خمیر را در کیسه قرار داده و 15 دقیقه در محیط استراحت دهید.سپس از خمیر گلوله ای برداشته و آنرا با وردنه کاملا نازک باز کنید و برش های مثلثی بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.این خمیر در روغن پف می کند و بعد از پخت میتوانید به همراه انواع سس ها یا ماست سرو کنید. |