سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



فرانسوی چیكن كوردن بلو

چیكن كوردن بلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
جعفری ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر ۲ لیوان
آرد ۳ قاشق غذا خوری
کره ۳ قاشق غذا خوری
پنیر ۶ عدد
آرد سوخاری ۱ لیوان
کالباس ۶ ورق
سینه‌ مرغ ۲ عدد
چیكن كوردن بلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چیكن كوردن بلو
روش ساخت
مرحله 1ته قالب را چرب کنید ، مرغ پخته را ریش ریش کنید و ته قالب بریزید و پخش کنید
مرحله 2ورقه های کالباس را روی مرغ قرار دهید
مرحله 3سپس روی کالباس را با ورقه های پنیر بپوشانید.
مرحله 4کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود ، آرد را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود
مرحله 5سس را از روی حرارت بردارید و آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید.
مرحله 6سس سفید را روی ورقه های پنیر بریزید و خوب پخش کنید
مرحله 7 آرد سوخاری را با جعفری خرد شده و چند قاشق روغن مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند سپس روی سس سفید را با آن بپوشانید.
مرحله 8قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 30 – 40 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه کوردن بلو طلایی رنگ شد از فر خارج کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین