زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
جعفری ۱ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری |
فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری |
شیر ۲ لیوان |
آرد ۳ قاشق غذا خوری |
کره ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر ۶ عدد |
آرد سوخاری ۱ لیوان |
کالباس ۶ ورق |
سینه مرغ ۲ عدد |
مرحله 1 | ته قالب را چرب کنید ، مرغ پخته را ریش ریش کنید و ته قالب بریزید و پخش کنید |
مرحله 2 | ورقه های کالباس را روی مرغ قرار دهید |
مرحله 3 | سپس روی کالباس را با ورقه های پنیر بپوشانید. |
مرحله 4 | کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود ، آرد را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود |
مرحله 5 | سس را از روی حرارت بردارید و آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید. |
مرحله 6 | سس سفید را روی ورقه های پنیر بریزید و خوب پخش کنید |
مرحله 7 | آرد سوخاری را با جعفری خرد شده و چند قاشق روغن مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند سپس روی سس سفید را با آن بپوشانید. |
مرحله 8 | قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 30 – 40 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه کوردن بلو طلایی رنگ شد از فر خارج کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید. |