زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
شیر ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
رنگ خوراکی ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق مربا خوری |
پنیر خامه ای ۱ بسته |
خامه ۱ بسته |
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
ژله ۱ بسته |
مرحله 1 | تخم مرغ و شکر رو باهم مخلوط کرده و هم میزنیم تاتخم مرغ ازلختگی خارج بشه بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم خوب هم میزنیم بعد بهش شیر اضافه میکنیم وکامل مخلوط میکنیم |
مرحله 2 | موادخشک رو باهم مخلوط و سه بار الک میکنیم اروم اروم به موادتخم مرغی اضافه میکنیم درآخر رنگ سبز رو اضافه میکنیم سبزی کیک به سلیقه خودتون بستگی داره |
مرحله 3 | کف قالب کمربندی رو کاغذروغنی میندازیم ودیواره ها رو چرب میکنیم موادرو توقالب ریخته میذاریم توفری که ازقبل گرم شده 45دقیقه با حرارت 180میپزیم |
مرحله 4 | تا20دقیقه اول درب فر رو بازنمیکنیم که پف کیک نخوابه بعد باخلال دندون چک میکنیم اگر چیزی به خلال نجسبید کیک پخته میذاریم باقالب کنارتاکاملا خنک بشه |
مرحله 5 | من ازپنیرخامه ای کوچیک تک نفره استفاده میکنم یک بسته پنیر رو بایک بسته خامه صبحانه خوب مخلوط میکنیم که گلوله گلوله نباشه..یک بسته ژله الوورا رو بایه لیوان آب جوش مخلوط میکنیم میذاریم کنارخنک بشه بعد باپنیر وخامه مخلوط میکنیم میریزم رو کیک 30دقیقه تویخچال میذاریم تاببنده |
مرحله 6 | حالانوبت ژله قرمزه ...هرژله ای میتونه باشه توت فرنگی یاهندوانه یا آلبالو اونم با یه لیوان آب جوش مخلوط میکنیم میذاریم کنارسرد بشه موادپنیری که سفت شد ژله قرمز رو روی اون می ریزیم و دوباره تویخچال میذاریم تا سفت بشه |
مرحله 7 | وقتی ژله سفت شد اول با چاقو دور تادور کیک رو ازقالب جداکرده بعد کمربندقالب رو بازمیکنیم ...مقدارکمی شکلات رو با روش بن ماری آب میکنیم و به شکل تخمه هندوانه روی ژله طرح میندازیم ..چیزکیک رو برش میزنیم و راحت کاعذ روغنی رو ازکیک جدامیکنیم و توظرف مورد نظر میچینیم |