زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
روغن مایع ۱/۴ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
نمک ۱ پنس |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۴ پیمانه |
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم |
خامه ۳۰۰ گرم |
پودر قند ۱/۴ پیمانه |
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم |
خامه ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | طرز تهیه کیک شکلاتی: فر را با دمای 180 روشن کنید. |
مرحله 2 | آرد و پودر کاکائو و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. تخم مرغ و شکر را 5 دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار شود. روغن را اضافه کنید و 1 دقیقه بزنید. شیر ولرم را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید. |
مرحله 3 | مواد خشک را اضافه کنید و مخلوط کنید. قالب کمربندی را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید و مواد را داخل قالب ریخته و برای 30 تا 35 دقیقه بپزید. |
مرحله 4 | بعد از پخت اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی را جدا کنید و کیک را داخل ظرف سرو قرار دهید و فقط حلقه قالب کمربندی را دور آن قرار دهید که بتوانید مواد فیلینگ را اضافه کنید. میتوانید این مرحله را انجام ندهید و بقیه مراحل را بعد از خنک شدن کیک داخل قالب ادامه دهید. |
مرحله 5 | طرز تهیه فیلینگ شکلاتی :پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید تااسفنجی شود سپس روی بخار کتری بن ماری کنید تا کاملا حل شود.شکلات تخته ای را روی بخار کتری بن ماری کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. |
مرحله 6 | پنیر ماسکارپونه را در ظرفی با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود. خامه و پودر قند را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید.(میزان پودر قند را بسته به ذائقه خود کم و زیاد کنید). |
مرحله 7 | شکلات و ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید و همه مواد را بزنید تا یکدست شوند. چنانچه مایه خیلی سفت بود میتوانید کمی شیر یا دنت شکلاتی اضافه کنید. |
مرحله 8 | این مواد را روی کیک ریخته و سطح آنرا کاملا صاف کنید و اجازه دهید چند ساعت داخل یخچال بماند تا سفت شود. |
مرحله 9 | گاناش شکلاتی:خامه را روی حرارت قرار دهید و قبل از اینکه شروع به جوشیدن کند شعله را خاموش کرده و شکلات های تکه شده را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گاناش روان و یکدستی حاصل شود. |
مرحله 10 | وقتی کمی خنک شد روی فیلینگ ریخته و صاف کنید و برای دو ساعت داخل یخچال قرار دهید.بهتر است چیزکیک یک شب داخل یخچال بماند سپس سرو کنید. |