سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ چیزکیک توت فرنگی روز عشق

چیزکیک توت فرنگی روز عشق
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
آب ۱.۵ پیمانه
آب ۱.۵ پیمانه
پودر ژله ۱۶۰ گرم
توت فرنگی ۱۲-۱۰ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
شکر ۲/۳ پیمانه
آب ۱/۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق چای خوری
پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
بیسکویت دایجستیو ۳۰۰ گرم
چیزکیک توت فرنگی روز عشق
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چیزکیک توت فرنگی روز عشق
روش ساخت
مرحله 1150 گرم کره را در ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید.
مرحله 2روی آن کاور گذاشته و در بالاترین درجه به مدت 30-40 ثاتیه در ماکرو قرار داده تا کاملا ذوب شود.
مرحله 3یک ظرف مستطیلی پیرکس را با کره کاملا چرب کنید.
مرحله 4بیسکوئیت ها را در غذاساز ریخته تا کاملا خرد شوند.
مرحله 5بیسکوئیت های خرد شده را در یک کاسه ی بزرگ ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید.
مرحله 6خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله 7مخلوط را در کف ظرف پیرکس بریزید و خوب فشرده کنید.
مرحله 8وقتی خوب فشرده و یکدست شد،ظرف را در چند ساعتی در یخچال قرار داده تا کراست آماده شود.
مرحله 9پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید.
مرحله 101 و 1/4 پیمانه آب جوش را به آن اضافه کنید.
مرحله 11خوب هم بزنید تا ژلاتین حل شود و مخلوط شفاف شود سپس کنار بگذارید تا سرد شود.
مرحله 12پنیر خامه ای را در یک کاسه ی بزرگ قرار دهید .2/3 پیمانه شکر را به آن اضافه کنید.
مرحله 13با همزن پنیر خامه ای و شکر را آنقدر بزنید تا سبک و پفکی شود.(پنیر خامه ای باید در دمای محیط خوب نرم شده باشد،در غیر اینصورت زدن سخت میشود)
مرحله 14عصاره وانیل را به مخلوط پنیری اضافه کنید
مرحله 15ژلاتین سرد شده را نیز به مخلوط اضافه کنید خوب بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود
مرحله 16کراست رو از یخچال خارج کرده و با چنگال سوراخ هایی روی سطح آن ایجاد میکنید
مرحله 17مایع پنیری را روی کراست میریزید سپس ظرف را 10 دقیقه در دمای محیط کنار میگذارید
مرحله 18در این مدت توت فرنگی ها را شکل قلب برش میزنیم.به این صورت که اول از وسط نصف کرده و یک v شکل مانند شکل زیر از آن جدا میکنیم.
مرحله 19سپس هر نصف توت فرنگی را به این صورت روی لایه ی پنیری میچینید
مرحله 20روی ظرف سلفون کشیده و حداقل 4 ساعت تا یک شب در یخچال میگذارید
مرحله 21از ژله ی توت فرنگی برای لایه ی بالایی استفاده میکنید 160 گرم پودر ژله را در یک کاسه میریزید
مرحله 221 و 1/2 پ آبجوش را به آن اضافه میکنید
مرحله 23خوب هم میزنیم تا پودر ژله حل شود و مایه شفاف شود
مرحله 24سپس 1 و 1/2 پ آب سرد را اضافه میکنید ژله را کنار میگذارید تا کاملا در دمای محیط سرد شود.سپس روی لایه ی پنیری میریزید.(حتما دقت کنید ژله کاملا خنک شده باشد)
مرحله 25روی آن سلفون کشیده و دوباره برای حداقل 4 ساعت در یخچال قرار میدهید
مرحله 26با چاقوی تیز برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید.(چاقو را بعد از هربار برش زدن در آبجوش زده و با حوله خشک کنید و بعد برش بزنید تا برش های شما زیباتر شود)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین