زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری |
پنیر چداربه مقدار لازم |
تخم مرغ ۱ عدد |
آرد سوخاریبه مقدار لازم |
نان همبرگربه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و آب آنها را بگیرید.سپس به آنها کمی نمک زده و خوب ورز دهید و به گوشت چرخکرده اضافه کنید. |
مرحله 2 | تخم مرغ،پودر سیر،پودر موسیر،فلفل و سایر ادویه های دلخواه را به گوشت اضافه کرده و تا جایی که میتوانید آن را ورز دهید تا خوب منسجم شود. |
مرحله 3 | آرد سوخاری را کم کم به گوشت اضافه کنید تا جایی که گوشت کاملا قابل شکل دادن شود.از گوشت به میزان ولخواه (حدود یک پرتقال)بردارید و با قالب گرد به آن شکل دهید |
مرحله 4 | ظرفی را چرب کنید و همبرگر آماده شده را داخل آن قرار دهید .به همین شکل همه همبرگرها را درست کنید و روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 1 تا2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب هم شود. |
مرحله 5 | پس از مدت زمان لازم همبرگر را روی آتش ذغال یا تابه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا برشته شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود. |
مرحله 6 | وقتی طرف دوم را روی حرارت قرار میدهید در پایان پخت یک تا دو ورقه پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید تا پنیر نیمه آب شود. |
مرحله 7 | داخل نان همبرگر را با کاهو ، گوجه فرنگی ، خیارشور و … پر کنید و چیز برگر را پس از آماده شدن روی آنها قرار دهید و سس دلخواه بزنید و سرو کنید. |