زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کراکر دارچینی ۹ عدد |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
پنیر خامه ای ۴۵۰ گرم |
پنیر خامه ای ۴۵۰ گرم |
شکر ۱.۵ پیمانه |
خامه ترش ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد |
آرد کامل ۲ قاشق غذا خوری |
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری |
پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کراکرها را داخل غذاساز بریزد تا خرد شوند. یک تا دو قاشق غذاخوری آب و کره را اضافه کنید. |
مرحله 2 | داخل قالب را چرب کنید و کراکرهای خرد شده را کف آن بریزید. 8 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که طلایی شوند. 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. |
مرحله 3 | پنیرهای خامه ای را با هم مخلوط کنید. شکر را اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت بالا 5 ذقیقه هم بزنید تا کاملا نرم شود. |
مرحله 4 | خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. سپس، سه عدد سفیده تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید و مخلوط پنیر را اضافه کنید. |
مرحله 5 | سپس دو عدد تخم مرغ، آرد، وانیل، وانیل و پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. تا اندازه ای هم بزنید تا مواد پف کنند. آنها را روی خرده های کرار بریزید. |
مرحله 6 | چیزکیک را داخل یک ساعت داخل فر قرار دهید. فر را خاموش کنید اما چیزکیک را به مدت 20 دقیقه داخل فر خاموش نگهدارید. |