زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
پوره کدو ۱ لیوان |
تخم مرغ ۲ عدد |
آرد ۱ لیوان |
شکر قهوه ای ۱ لیوان |
روغن مایع ۳/۴ لیوان |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکر ۱/۲ لیوان |
پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم |
ماست ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
آرد ۱ قاشق چای خوری |
اسانس وانیلکمی |
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۱.۵ لیوان |
اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
شیر ۲ قاشق غذا خوری |
گردوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | طرز تهیه کیک کدو حلوایی : روغن ، شکر قهوه ای ، 2 عدد تخم مرغ ، وانیل و پوره کدو حلوایی را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند سپس مواد خشک ( 1 لیوان آرد ، نمک ، بیکیگ پودر ، دارچین ) را کم کم اضافه و با قاشق مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود. |
مرحله 2 | طرز تهیه کیک پنیر : 300 گرم پنیر خامه ای و 1/2 لیوان شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن 3 دقیقه بزنید تا خامه ای و یکدست شود ، در ادامه 2 قاشق ماست ، 1 قاشق آرد و کمی اسانس وانیل اضافه کنید ، هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند سپس 2 تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید. |
مرحله 3 | کرم پنیری : 100 گرم پنیر خامه ای و 2 قاشق کره را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس 2 لیوان شکر ، وانیل و نمک را اضافه و مخلوط کنید ، در پایان 2 قاشق شیر را اضافه کنید و پس از اینکه کرم یکدست شد داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. |
مرحله 4 | ته قالب کاغذ روغنی بیندازید ، مایه کیک کدو حلوایی را داخل قالب بریزید و روی آن مایه چیز کیک را اضافه کنید سپس قالب را 60 – 70 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است قرار دهید ، پس از پخت در فر را باز کنید و اجازه دهید 1 ساعت چیز کیک داخل فر خاموش باقی بماند. |
مرحله 5 | چیز کیک را پس از 1 ساعت استراحت از داخل فر خارج کنید و حداقل 8 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب سرد شود و خودش را بگیرد سپس با کرم پنیری و گردوی خرد شده تزیین و سرو کنید ( دقت کنید که چیز کیک را با قالب داخل یخچال قرار دهید و تا خودش را نگرفته از قالب جدا نکنید ). |
مرحله 6 | برای تهیه پوره کدو حلوایی : کدو را با مقداری اب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا کدو نرم و آب آن تمام شود سپس با پشت چنگال له کنید و رطوبت اضافی اش را بگیرید. |