زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۲ بسته |
کره ۱۵۰ گرم |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
ژله ۱ بسته |
آب ۱.۵ لیوان |
موزبه مقدار لازم |
مواد لازم0 |
پنیر خامه ای ۱ بسته |
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم |
کافی میکس ۱ عدد |
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
پودر نسکافه ۱.۵ قاشق غذا خوری |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | برای پایه کیک بیسکوییت رو با غذا ساز کاملا خرد کردم و کره آب شده و شکر رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم کف قالب فلزی رو سفره یکبار مصرف کشیدم و مواد رو داخل قالب ریختم و با پشت قاشق صاف کردم و در یخچال به مدت 2 ساعت قرار دادم. |
مرحله 2 | برای لایه دوم : ابتدا ژله آلورا رو با 1 لیوان آب جوش مخلوط کردم و روی بخار کتری به روش بن ماری گذاشتم تا خنک شه و پنیر خامه ای و خامه رو با هم مخلوط کردم و با همزن زدم تا یکدست شه و بعد پودر کافی میکس و شکر رو اضافه کردم و پودر نسکافه له شده رو هم اضافه کردم و با همزن خوب مخلوط کردم . |
مرحله 3 | حالا ژله آلوورا رو که خوب خنک شده به مواد اضافه میکنم و با همزن خوب هم میزنم و روی لایه اول میریزم و به مدت ۳۰ دقیقه میزارم یخچال تا خوب خودش رو بگیره |
مرحله 4 | برای لایه آخر : ژله رو با ۱/۵ لیوان آبجوش کامل بنماری میکنیم میوه ها رو قالب زدم روی لایه ی قبل چیدم وچهار قاشق از ژله رو ریختم روش گذاشتم تا نیم بند بشه که میوه ها تکون نخوره .دوباره یکم ژله ریختم تا نیم بندشد ودر آخر بقیه ژله رو ریختم دوساعت کذاشتم یخچال تا کاملا بست |
مرحله 5 | وبعد آروم لبه های سفره یکبار مصرف رو گرفتم و چیز کیک رو خارج کردم وسفره رو ازش جدا کردم وسرو کردم. درست کنید و لذت ببرید . |