زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۴ عدد |
شکر ۱ پیمانه |
روغن مایع ۱/۴ پیمانه |
نسکافه ۱/۲ پیمانه |
آرد ۱/۱/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری سرپر |
مواد لازم0 |
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری |
شیر ۱/۴ پیمانه |
پودر نسکافه ۱ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | طرز تهیه کیک موکا.... |
مرحله 2 | زرده و سفیده تخم مرغها را جدا میکنیم.سفیده را همراه ۲ قاشق شکر میزنیم تا حجیم و سفت شود و در یخچال میگذاریم |
مرحله 3 | زرده ها را همراه شکر و روغن میزنیم تا کرمی شود و نسکافه را اضافه میکنیم |
مرحله 4 | آرد.بکینگ پودر.پودر کاکائو را سه بار الک میکنیم و در مواد مایع میکس میکنیم |
مرحله 5 | سپس سفیده را در مواد بالا فولد میکنیم.مواد را در قالب کمربندی ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه به مدت۳۰ الی۴۰ دقیقه میپزیم |
مرحله 6 | قسمت پنیری..... |
مرحله 7 | پودر ژلاتین را روی شیر میپاشیم و روی بخاری کتری به صورت بنماری حل میکنیم و کنار میگذاریم تا خنک بشه |
مرحله 8 | خامه فرم گرفته و پنیر خامه ای را خوب باهم مخلوط میکنیم .مخلوط ژلاتینی را اضافه کرده و خوب با همزن میزنیم تا یکدست بشه |
مرحله 9 | در نهایت پودر نسکافه و پودرکاکائو را اضافه میکنیم |
مرحله 10 | مواد پنیری را روی کیک خنک میریزیم و با لیسک سطحش رو صاف و یکدست میکنیم |
مرحله 11 | به مدت ۵ الی۶ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعد به دلخواه تزیین میکنیم |