زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲/۳ لیوان |
شکلات ۱۰۰ گرم |
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری |
خامه ۲۰۰ گرم |
کره ۱۰۰ گرم |
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری |
بیسکویت شکلاتی ۲۵۰ گرم |
مرحله 1 | بیسکوییت های شکلاتی ، پودر قند و کره را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( بجای استفاده از میکسر میتوانید بیسکوییت ها را خوب بکوبید سپس با کره نرم شده و پودر قند مخلوط کنید ). |
مرحله 2 | کف قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس مخلوط بیسکوییتی را ته قالب خوب پهن کنید ، خوب فشار دهید و پرس کنید تا مواد یکدست و منسجم شوند سپس به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. |
مرحله 3 | تکه های شکلات و شیر را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار هید تا شکلات اب شود ( روش بن ماری ) |
مرحله 4 | ژلاتین را نیز داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق اب روی ان بپاشید ( هم نزنید ) و روی بخار اب قرار دهید تا ژلاتین حل شود. |
مرحله 5 | پنیر خامه ای را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود |
مرحله 6 | سپس مخلوط شکلات و شیر را اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید. |
مرحله 7 | خامه را جداگانه داخل کاسه ای بزنید تا خودش را بگیرد سپس در انتها خامه را به مایه چیز کیک اضافه نمایید. |
مرحله 8 | قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید سپس مایه چیز کیک را روی بیسکوییت هایی که سفت شده است بریزید و با قاشق صاف کنید |
مرحله 9 | سپس قالب را به مدت 3-5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود. |
مرحله 10 | پس از اینکه چیز کیک شکلاتی بسته شد از قالب خارج کنید ( قبل از جدا کردن با چاقو دور چیز کیک را از قالب جدا کنید ) ، روی چیز کیک را با سس شکلات و پودر گردو تزیین و سرو نمایید ( برای سس شکلات باید شکلات تلخ و همان مقدار کره و کمی پودر قند را مخلوط و روی حرارت بخار اب حل کنید ). |