مرحله 1 | اول باید کیک رو درست کنیم مواد اولیه اول برای درست کردن کیک هست |
مرحله 2 | تخم مرغ زرده و سفیده رو جدا کنین سفیده رو آنقدر هم بزنین تا پفکی و پوک بشه و حجمش چند برابر بشه وقتی ظرف رو برعکس میکنین نریزه بعد بزارین تو یخچال |
مرحله 3 | زرده رو با شکر و وانیل مخلوط کنین و هم بزنین تا خوب مخلوط و یک دست بشن |
مرحله 4 | آب جوش رو اضافه کنین و زود همبزنین تا زرده ها نپزن |
مرحله 5 | روغن رو با کاکائو مخلوط کنین بعد بریزین تو مخلوط تخم مرغ و دوباره هم بزنین |
مرحله 6 | آرد و بکینگ رو از قبل الک کنین و کم کم به مخلوط اضافه کنین و لیسک یا هم زن دستی هم بزنین |
مرحله 7 | در آخر سفیده رو اضافه کنین و آروم هم بزنین |
مرحله 8 | مایه کیک آماده شد بریزین تو قالب و بزارین تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با خلال امتحان کنین هر وقت چیزی نچسبید کیکتون آمادست |
مرحله 9 | کیک آماده شد بزارین سرد بشه بعد از وسط برش بدین |
مرحله 10 | |
مرحله 11 | اول گاناش رو باید درست کنیم شکلات تخته ای رو داخل ظرفی بریزین و بزارین روی بخار کتری در حال جوش و هم بزنینتا آب بشه بعد اون ۱۰۰ گرم خامه (میشه نصف پاکت صورتی) رو اضافه کنین هم بزنین تا یک دست بشه آماده شد کنار بزارین تا سرد بشه. |
مرحله 12 | ژلاتین رو داخل یه ظرف بریزین بهش هشت تا ده قاشق غ آب اضافه کنین بزارین روی بخار کتری در حال جوش همبزنین تا یک دست بشه اونو هم کنار بزارین تا سرد بشه |
مرحله 13 | مایه پنیری رو هم بزنین بعد اون ۲۰۰ گرم خامه و شکر رو بهش اضافه کنین و دوباره هم بزنین تا یک دست بشن در آخر ژلاتین و گاناشی که اماده کردین(همون شکلات تختهای) رو بهش اضافه کنین و دوباره هم بزنین تا یک دست بشن |
مرحله 14 | همون قالب که کیک درست کردین رو بگیرین اگه قالب ساده هست کف و دیوارشو پلاستیک یا سلفون بکشین اول یه لایه کیک بزارین بعد مایه پنیری رو بریزین و دوباره لایه دوم کیک رو بزارین روش |
مرحله 15 | حالا این چیز کیک رو بزارین یخچال چند ساعت بمونه تا خوب سفت بشه و خودشو بگیره بعد چند ساعت بیارین بیرون برش بزنین و به دلخواه خودتون تزیین کنین. |