زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۱.۵ حبه |
شکر ۱.۵ لیوان |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
پنیر خامه ای ۲.۵ لیوان |
خامه ترش ۱/۴ لیوان |
تخم مرغ ۷ عدد |
مارمالاد زردآلو ۱ لیوان |
اسانس وانیلچند قطره |
خامهبه مقدار لازم |
شکلاتبه مقدار لازم |
تمشکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فر را روی 180 درجه تنظیم کنید تا داغ شود.تخم مرغها را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شوند. |
مرحله 2 | بیسکوییت ها را کاملا پودر کرده و به همراه 1قاشق غذاخوری شکر و پودر کاکائو داخل میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید.کره را که در دمای محیط کمی نرم شده است به مواد اضافه کرده و خوب یکنواخت کنید. |
مرحله 3 | قالب مورد نظر را کاملا چرب کرده و مایه را داخل آن بریزید و با قاشق کاملا صاف کنید. |
مرحله 4 | قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 10 دقیقه قرار دهید. |
مرحله 5 | پنیر خامه ای و بقیه شکر را داخل ظرفی بریزید و 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید |
مرحله 6 | سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید و پس از اینکه مواد به خوبی مخلوط شدند |
مرحله 7 | خامه ترش و اسانس وانیل را اضافه کنید و بعد مایه را روی کیک آماده شده و سرد شده (کیک پایه شکلاتی)بریزید و روی آن را صاف کنید. |
مرحله 8 | قالب را مجددا داخل فر قرار دهید و دمای فر را به 220 درجه سانتیگراد افزایش دهید ، پس از 15 دقیقه حرارت فر را روی کمترین مقدار تنظیم کرده و 1 ساعت صبر کنید تا چیز کیک بپزد. |
مرحله 9 | وقتی کیک پخت آن را 3تا6ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. |
مرحله 10 | مقداری مارمالاد زرد آلو را روی کیک ریخته و خوب پخش کنید و روی کیک را با تمشک و خامه فرم گرفته شده و شکلات تزیین کنید. |