زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۱.۵ بسته |
کره ۱۲۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم |
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم |
شیر عسل ۷ قاشق غذا خوری |
پودر قند ۲ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۲ لیوان |
رشته شعریه ۱/۲ بسته |
کره ۵۰ گرم |
شیر عسل ۱/۳ قوطی |
گردوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بیسکویت ها را با آسیاب کاملا پودر کنید و بعد با کره آن را ورز بدهید و کف قالب که مال من قالب کمربندی بود یک عدد پلاستیک فریزر پهن کردم مواد را کف ظرف ریختم و بعد با قاشق خوب همه قسمت هایش را صاف کردم، این از لایه اول. |
مرحله 2 | برای لایه دوم یک بسته پنیر ماسکارپونه را با ۲۰۰ گرم خامه و ۷ قاشق شیر عسلی و پودرقند حسابی یکدست می کنیم، بعد پودر ژلاتين را با نصف لیوان آب بن ماری می کنیم و وقتی کاملا خنک شد با مواد پنیری و همزن آن را یکدست می کنیم و روی لایه بیسکویتی می ریزیم حدود ۲ تا ۳ ساعت می گذاریم داخل یخچال تا ببندد. |
مرحله 3 | برای لایه آخر نصف بسته کنافه (شعریه) را با ۵۰ گرم کره تفت بدهید تا خامی آن گرفته شود بعد ۱ سوم قوطی شیر عسلی به آن اضافه کنید به همراه گردو و پسته یک کم که خنک شد روی لایه دوم با دست همه جای چیز کیک را با آن بپوشانید و بعد بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد. |