سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن چیز کیک شعریه

چیز کیک شعریه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
بیسکویت ۱.۵ بسته
کره ۱۲۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شیر عسل ۷ قاشق غذا خوری
پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
آب ۱/۲ لیوان
رشته شعریه ۱/۲ بسته
کره ۵۰ گرم
شیر عسل ۱/۳ قوطی
گردوبه مقدار لازم
چیز کیک شعریه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چیز کیک شعریه
روش ساخت
مرحله 1بیسکویت ها را با آسیاب کاملا پودر کنید و بعد با کره آن را ورز بدهید و کف قالب که مال من قالب کمربندی بود یک عدد پلاستیک فریزر پهن کردم مواد را کف ظرف ریختم و بعد با قاشق خوب همه قسمت هایش را صاف کردم، این از لایه اول.
مرحله 2برای لایه دوم یک بسته پنیر ماسکارپونه را با ۲۰۰ گرم خامه و ۷ قاشق شیر عسلی و پودرقند حسابی یکدست می کنیم، بعد پودر ژلاتين را با نصف لیوان آب بن ماری می کنیم و وقتی کاملا خنک شد با مواد پنیری و همزن آن را یکدست می کنیم و روی لایه بیسکویتی می ریزیم حدود ۲ تا ۳ ساعت می گذاریم داخل یخچال تا ببندد.
مرحله 3برای لایه آخر نصف بسته کنافه (شعریه) را با ۵۰ گرم کره تفت بدهید تا خامی آن گرفته شود بعد ۱ سوم قوطی شیر عسلی به آن اضافه کنید به همراه گردو و پسته یک کم که خنک شد روی لایه دوم با دست همه جای چیز کیک را با آن بپوشانید و بعد بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین