زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
شکلات سفید ۳/۴ لیوان |
پنیر خامه ای ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و هر کدام را جداگانه هم بزنید. سفیده ها را طوری بزنید که کاملا پف کند و از ظرف بر نگردد. |
مرحله 2 | شکلات سفید را با یک قاشق چوبی کوچک هم بزنید تا کمی نیمه جامد و نرم و کشسان شود. پنیر خامه ای را به شکلات اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید. |
مرحله 3 | زرده های هم زده را به مخلوط اضافه کنید. پس از اینکه آنها را هم زدید، سفیده را نیز اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. |
مرحله 4 | یک قالب دسر گرد کوچک حاضر کنید و مواد دسر را در آن بریزید. فر را تا دمای 350 درجه سانتی گراد گرم کنید و ظرف دسر را در سینی فر پر از آب شده قرار دهید. دسر تقریبا 10 الی 15 دقیقه باید در فر بماند تا پخته شود. |