زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر خامه ای ۲۴۰ گرم |
کره ۱/۴ پیمانه |
خامه ترش ۱ پیمانه |
بیسکویت ۲۴ عدد |
رنگ خوراکی ۲ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق چای خوری |
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری |
شکر ۱/۲ پیمانه |
خامه فرم گرفته ۲۴۰ گرم |
مرحله 1 | بیسکوییت هارو در غذاساز ریخته و چند پالس بزنین تا کاملا پودر بشه سپس کره رو اضافه و مخلوط کنین. |
مرحله 2 | خمیر حاصل رو به کف و دیواره قالب کمربندی 23 سانتی بخوبی با فشار فیکس کنین و قالب رو حد اقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدید |
مرحله 3 | پنیر خامه ای رو با همزن بزنین تا نرم بشه سپس خامه ترش،شکر،رنگ قرمز،پودر کاکاِِئو، و عصاره وانیل رو اضافه و بزنین تا کاملا یکدست بشه |
مرحله 4 | مواد رو روی کراست بیسکوییتی بریزین و صاف کنین و دوباره حد اقل 4 ساعت در یخچال قرار بدید. |
مرحله 5 | هنگام سرو روی هر برش خامه فرم گرفته بریزین. |