زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
خرمالو ۲ عدد |
پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم |
خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
کیک ۱/۲ عدد |
مرحله 1 | ابتدا یه کیک به دلخواه خودتون بپزید و بعد کیک رو از وسط به 2 قسمت تقسیم کنید و نصفه کیک رو داخل قالب کمربندی بزارید. |
مرحله 2 | بعد پنیر ماسکارپونه رو با خامه فرم گرفته با هم زن بزنید و بعد پودر ژلاتینی که از قبل در نصف استکان آب سرد خیس کرده بودیم و به روش بن ماری حل کرده بودیم رو به مخلوط پنیرو خامه اضافه میکنیم و میریزیم روی کیک و میزاریم توی یخچال برای حداقل 2 ساعت بمونه |
مرحله 3 | بعده این مدت چیز کیک رو از یخچال در میاریم و خرمالوهارو روش میچینیم و بعد 1 بسته ژله آلوورا رو با یه لیوان آب جوش حل میکنیم و نصف لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم و مقداریشو روی خرمالو ها میریزیم و میزاریم توی یخچال تا ببنده،همه ی ژله رو یهویی نمیریزیم چون خرمالوها شناور میشن. |
مرحله 4 | بعداز حدوده نیم ساعت بعد دوباره بقیه ژله آلوورا رو روی چیز کیک میریزیم و میزاریم قشنگ بمونه تا ببنده ،حدوده 2 ساعت بعد چیزکیک ما آماده میشه برای سرو.نوش جااان |