زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه ۲/۱/۲ بسته |
پنیر موسکارپونه ۳۵۰ گرم |
اسانس وانیلچند قطره |
شکر ۱۰-۷ قاشق غذا خوری |
بیسکویت ۳۰-۲۰ عدد |
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری |
آببه مقدار لازم |
مرحله 1 | 1-ابتدا پودر ژلاتین رو با کمی آب به روش بن ماری حل میکنیم تا کاملا شفاف شود. |
مرحله 2 | 2-خامه،پنیر و وانیل وشکر را با همزن زده تا کاملا صاف ویکدست شوند. |
مرحله 3 | سپس ژلاتین رو که خنک شده به این مخلوط اضافه کرده ومجددا با همزن،میزنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط ویکدست شوند. |
مرحله 4 | کف ودیواره های یک قالب کمربندی را با فویل کاملا میپوشانیم. |
مرحله 5 | کمی از مواد را کف قالب روی فویل میریزم.سپس بیسکویتها را دور تادور قالب روی مواد وهم چنین کف قالب روی مواد میچینیم. |
مرحله 6 | مجددا از مواد روی بیسکویتها میریزم .دوباره بیسکویت قرار میدهیم وبه همین ترتیب تا لایه آخر . |
مرحله 7 | لابه آخر فقط باید مواد پنیری باشد.چیز کیک رو برای چند ساعت توی یخچال قرار میدهیم.برای سرو کردن ابتدا کمربند رو باز کنید. |
مرحله 8 | سپس به آرامی چیز کیک را از فویل جدا کرده وبه ظرف سروتون منتقل کنید.نوش جان. |