زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
ویفر شکلاتی ۲۴ عدد |
شکر ۱ قاشق غذا خوری |
شکلات ۲۷۰ گرم |
پنیر خامه ای ۹۰۰ گرم |
شکر ۲۸۰ گرم |
کره ۵۵ گرم |
پودر کاکائو ۳۰ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
خامه ۱۷۵ گرم |
شکلات ۱۷۰ گرم |
شکر ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. قالب کیک (22.5 سانتیمتر قطر) را با کره چرب کنید. |
مرحله 2 | ویفر ها را داخل دستگاه بریزید و خیلی ریز پودر کنید و بعد با 1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید سپس 55 گرم کره آب شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 3 | مخلوط را داخل قالب قرار دهید و به ته قالب فشار دهید و به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا اینکه فقط مواد ته قالب شکل بگیرد و بعد آن را در جای خنک قرار دهید یا بگذارید در دمای معمولی فر خنک شود. |
مرحله 4 | طرز تهیه مواد داخل کیک: |
مرحله 5 | 270 گرم شکلات خرد شده را داخل کاسه قرار دهید و کاسه را روی قابلمه در حال جوش قرار دهید و آن را هم بزنید تا اینکه شکلات آب شود و صاف شود. |
مرحله 6 | کاسه را از روی آب جوش بردارید و بگذارید شکلات ولرم شود ولی سفت نشود. |
مرحله 7 | پنیر خامه ای، 280 گرم + 2 قاشق غذاخوری شکر و پودر کاکائو را داخل دستگاه مخلوط قرار دهید و مخلوط کنید و بعد تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد با شکلات ولرم مخلوط کنید و مخلوط شکلات را روی کیک ویفری بریزید و روی آن را صاف کنید |
مرحله 8 | به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید و بعد با یک چاقوی تیز از قالب جدا کنید و بگذارید تمام شب خنک شود. |
مرحله 9 | طرز تهیه مواد روی کیک: |
مرحله 10 | خامه، 170 گرم شکلات و 1 قاشق غذاخوری شکر را داخل یک قابلمه متوسط بریزید و مخلوط کنید روی حرارت ملایم قرار دهید تا یکدست شوند و بعد بگذارید آرام خنک شود. |
مرحله 11 | سپس آن را وسط چیز کیک بریزید و با فاصله 1.5 سانتیمتر از لبه های کیک روی کیک پخش کنید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 12 | کیک را به یک بشقاب انتقال دهید و مقداری شکلات رنده را روی آن بریزید و قبل از سرو به مدت دو ساعت در دمای معمولی اتاق قرار دهید. |