زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویتبه مقدار لازم |
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم |
خامه ۳۰۰ گرم |
ژله آلوئه ورا ۱.۵ بسته |
ژله آناناس ۲ بسته |
مرحله 1 | كيك را به هر روش كه دوست داريد درست كرده و يك لايه ازش جدا ميكنيد |
مرحله 2 | و كف ظرف مورد نظرتان ميذاريد ( در صورت نداشتن قالب كمر بندي ظرفي را انتخاب كنيد كه بالا و پايين ظرف يك سان باشد كف ظرف را و اطراف را كمي خيس كرده و نايلون فيريزر كشيده و صاف ميكنيد ) |
مرحله 3 | كيك را كف ظرف گذاشته كمي فشار بديد و جاي خالي ميان كيك و ظرف را با تيكه هاي كيك بگيريد |
مرحله 4 | پنيير خامه اي را زده كمي كه نرم شد خامه را اضافه كرده و هم ميزنيد به آرامي |
مرحله 5 | سپس يك بسته و نيم پودر ژله آلوورا را با يك ليوان آب جوش حل كرده آنقدر هم ميزنيد تا تمام ژله حل شود |
مرحله 6 | بعد از كامل سرد شدن به پنيير و خامه اضافه ميكنيد ( اگه دوست داريد ميتونيد كمي شكر براي بيشتر شيرين شدنش اضافه كنيد ) خامه و پنيير و ژله را به آرامي مخلوط كنيد تا يك دست شود |
مرحله 7 | سپس مواد را روي كيك ريخته و به خوبي پخش كنيد ، گوشه هاي ظرف را پر كنيد و جاي خالي باقي نگذاريد ظرف را داخل يخچال گذاشته تا خودش را بگيرد |
مرحله 8 | بعد نيم ساعت ميتوانيد رويش را ميوه بگذاريد كمي آرام فشار دهيد تا ميوه به كرم بچسبه و مجدد ظرف را داخل يخچال بگذاريد |
مرحله 9 | اكنون ٢ بسته پودر ژله آلبالو را با ٢ ليوان آب جوش حل كرده و مطمين شويد تمام ژله حل شده سپس بگذاريد خنك شود |
مرحله 10 | بعد يك ساعت ظرف را در آورده و ژله سرد شده را به آرامي روي كرم ريخته و سپس داخل يخچال گذاشته به مدت ٢ الي ٣ ساعت |
مرحله 11 | هنگام سرو دو طرف نايلون را گرفته و از ظرف درآورده در ظرف مورد نظر گذاشته ، به جای آلبالو ميتوان از آناناس استفاده کرد |