زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۱۰۰ گرم |
کره ۵۰ گرم |
انبه ۲۰۰ گرم |
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین ۴ قاشق مربا خوری |
آب ۳ قاشق سوپ خوری |
لیمو ترش ۱/۲ عدد |
خامه ۱۲۰ گرم |
شیر ۲ قاشق سوپ خوری |
انبه ۱۵۰ گرم |
آب ۵۰ میلی لیتر |
شکر ۱۰ گرم |
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری |
ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | ابتداپودربیسکویت را باکره ذوب شده مخلوط کرده وکف یک قالب 15 سانتی کمربندی پرس کنید و در یخچال بگذارید.آب سرد را روی پودر ژلاتین ریخته سپس روی بخارآب قرار دهیدتا ژلاتین حل و شفاف شود. |
مرحله 2 | پنیرخامهای وشکررا با همزن بزنید سپس خامه وشیررا اضافه كرده و به زدن ادامه دهید تا کاملاصاف ویکدست شود. اکنون آبلیمو را اضافه کنیدو هم بزنید، پوره انبه را نیز اضافه کنید. |
مرحله 3 | ژلاتین حل شده راکمکم به مایه اضافه کرده و با همزن بزنیدتاتمام مواد باهم ترکیب شوند.این مایه را روی بیسکویت درقالب ریخته و 4 ساعت دریخچال بگذارید تا کاملاببندد. |
مرحله 4 | برای رویه ژله ای ابتدا آب سرد وژلاتین را روی بخار آب حل کنید، پوره انبه و شکر رادرظرفی ریخته،روی حرارت گذاشته تا شکرحل شود. سپس آن را ازروی حرارت برداشته، آبلیمو و محلول ژلاتین را اضافه كرده و خوب هم بزنید. |
مرحله 5 | صبرکنید از دمای آن کاسته شود سپس روی کرم پنیر ریخته و 1ساعت در یخچال بگذارید. کمربندقالب را بازکرده و چیزکیک را روی ظرف دلخواهتان قرار دهید و با انبه خردشده و برگ نعنا تزیین کنید. |