زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۳۰۰ گرم |
کره ۱۰۰ گرم |
عسل ۱ قاشق سوپ خوری |
گردو ۱/۲ پیمانه |
خرما ۴ عدد |
پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم |
خامه ۱ پیمانه |
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری |
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری |
شکر ۱/۴ پیمانه |
دانه انار ۱.۵ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا لایه بیسکویتی را آماده کنید. بیسکویت ها، کره، عسل، گردو های آسیاب شده و خرماهای پوست گرفته و خرد شده را داخل غذاساز بریزید تا مواد کاملا خرد شده و نرم شوند. قالب کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مخلوط را داخل آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا یک لایه داخل قالب تشکیل شود. قالب را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 2 | در این میان لایه پنیری را آماده کنید. پودر ژلاتین را داخل نصف پیمانه آب بریزید، سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا در آب حل شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا نرم شود، سپس خامه فرم گرفته، شکر و آب لیمو را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. وقتی مخلوط ژلاتین آماده شد، آن را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. در انتها نیمی از دانه های انار را اضافه کنید. |
مرحله 3 | قالب را از یخچال درآورید، سپس مخلوط پنیر را روی آن بریزید. دوباره قالب را به مدت حداقل 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا لایه پنیری خودش را بگیرد و چیز کیک آماده شود.بهتر است بگذارید قالب یک شب داخل یخچال بماند. |
مرحله 4 | بعد از این که چیز کیک آماده شد، قالب را از یخچال خارج کنید، سپس به آرامی کیک را از قالب درآورید و آن را با دانه های انار تزیین کنید. حالا می توانید آن را سرو کنید. |