زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر قند ۴ قاشق غذا خوری |
کره ۱۲۵ گرم |
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم |
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم |
بیسکویت دایجستیو ۲۵۰ گرم |
ژله آناناس ۳ بسته |
آناناسبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پودر بیسکوییت و کره مذاب را کاملا میکس و کف قالب کمربندی به صورت یکنواخت پِرِس کنید. |
مرحله 2 | قالب را در یخچال قرار دهید تا کِراست چیزکیک کاملا سفت شود. در این فاصله مایه چیزکیک را آماده کنید. |
مرحله 3 | 2 بسته پودر ژله آناناس را با 2 لیوان آب جوش مخلوط و روی بخار کتری قرار داده و هم بزنید تا همه ذرات ژله حل شده و ژله کاملا شفاف و یکدست شود. |
مرحله 4 | ژله را در دمای محیط قرار داده و صبر کنید تا خنک شود. سپس پنیرخامه ای +خامه صبحانه +پودر قند را در کاسه ریخته و با همزن بزنید تا یکدست شود. |
مرحله 5 | ژله آناناس را هم اضافه و دوباره خوب مخولط کنید. قالب را از یخچال خارج کرده و به دلخواه حلقه های آناناس را دور تا دور قالب بچینید .مایه چیزکیک را در قالب بریزید. |
مرحله 6 | ◀اگر بخواهید بین کار از آناناس خورد شده استفاده کنید ،برای جلوگیری از تهنشین شدن آناناس،ابتدا مقداری از مایه چیزکیک را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید،نیم بند که شد مقداری از آناناسها را روی آن پخش کرده و دوباره کمی مایه چیزکیک بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود...این مراحل را دوباره تکرار کنید تا کل مایه چیزکیک تمام شود. |
مرحله 7 | سپس قالب را در یخچال بگذارید تا چیزکیک نیم بند شود. در این فاصله 1 بسته پودر ژله آناناس را در 1 و نیم لیوان آب جوش حل کرده و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. سپس روی چیزکیک نیم بند بریزید و برای 8 ساعت در یخچال قرار دهید. |
مرحله 8 | سپس دور تا دور چیزکیک را با نوک کارد از دیواره قالب جدا کرده،کمربند قالب را باز کنید.به دلخواه با خامه فرم گرفته و ماسوره گل رز تزئین و سرو کنید. |
مرحله 9 | ◀بهتر است 30 دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید تا لایه بیسکوییت کمی نرم شده و زمان برش دادن خورد نشود. |
مرحله 10 | ◀میتوانید ابتدا کف قالب دولایه نایلون پهن کرده و بعد مراحل را انجام دهید ،در اینصورت بعد از آماده شدن چیزکیک به راحتی و به کمک نایلون چیزکیک را از کفی قالب بلند و به ظرف سرو منتقل کنید. |