زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۱/۲ فنجان |
شکر ۱.۲ قاشق سوپ خوری |
دارچین ۱.۵ قاشق چای خوری |
آب ۱ فنجان |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
روغن نباتی ۲ قاشق سوپ خوری |
روغنبه مقدار لازم |
آرد ۱ فنجان |
شکلات ۱۰۰ گرم |
خامه ۱/۲ فنجان |
مرحله 1 | نصف فنجان شکر را با دارچین در یک کاسه کم عمق مخلوط کنید. کف یک بشقاب را با حوله کاغذی بپوشانید. |
مرحله 2 | در یک روغن دان کوچک روی حرارت متوسط آب، 1 و نیم قاشق سوپخوری شکر، نمک و 2 قاشق سوپخوری روغن نباتی را مخلوط کنید. |
مرحله 3 | مخلوط را جوش بیاورید سپس از روی شعل بردارید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل یک توپ در بیاید. |
مرحله 4 | یک قابلمه را روی شعله نسبتاً زیاد قرار دهید و 7.5 تا 10 سانتی متر روغن نباتی در آن بریزید و بگذارید داغ شود تا به دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) برسد. بایستی حداقل 7.5 سانتی متر روغن در قابلمه باشد تا به غل غل نیفتند. |
مرحله 5 | خمیر را داخل یک قیف پارچه ای یا کیسه فریزری ضخیم بریزید و یک نوک ستاره ای بزرگ سر قیف بزنید. |
مرحله 6 | خمیر را داخل روغن قیف کنید تا به اندازه ی 10 سانتی متر برسد سپس با یک چاقو ی تیز یا قیچی آن را از باقی خمیر جدا کنید تا داخل روغن بیفتد. عقب بایستید تا روعن به شما نپاشد. |
مرحله 7 | دو تا 3 چوروس را همزمان داخل روغن با قیف بریزید و آنها را تا زمانی که قهوه ای طلایی بشوند و کاملاً بپزند در روغن سرخ کنید. |
مرحله 8 | چوروس را داخل بشقابی که کف آن حوله کاغذی انداخته اید قرار دهید و بگذارید 2 دقیقه بماند تا روغن آن کشیده شود سپس آنها را داخل مخلوط دارچین و شکر بغلتانید. |
مرحله 9 | مراحل سرخ کردن و غلتاندن را برای باقی خمیر هم انجام دهید. |
مرحله 10 | چوروس را با سس شکلات گرم سرو کنید. |
مرحله 11 | سس شکلات را درست کنید: |
مرحله 12 | شکلات خرد شده را داخل یک کاسه کوچک قرار دهید. |
مرحله 13 | خامه پر چرب را در یک روغن دان کوچک گرم کنید. نگذارید جوش بیاید. خامه پر چرب را روی شکلات خرد شده بریزید. بگذارید 1 دقیقه بماند سپس هم بزنید تا مخلوط شوند. |