زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱ عدد |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
عصاره مرغ ۱ عدد |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
هویج ۱ عدد |
آب ۱ لیتر |
عدس قرمز ۱ فنجان |
فلفل قرمزبه مقدار لازم |
آبلیمو ۱ عدد |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده در روغن یا کره آب شده با حررات ملایم تفت میدهیم . |
مرحله 2 | سپس آرد را اضافه کرده تا زمانی که بوی خامی اش از بین برود تفت میدهیم و زرد چوبه را هم بعد تفت آرد اضافه میکنیم. |
مرحله 3 | عصاره مرغ را در یک پیمانه آب حل کرده به مواد اضافه میکنیم تا آرد حالت گلوله نشود بعد مابقی آب را اضافه میکنیم . |
مرحله 4 | عدس قرمز را که از قبل کامل خیس کرده به همراه هویج نگینی شده به مواد اضافه میکنیم وبا حررات کم میگذاریم تا بپزد |
مرحله 5 | بعد پخت که حجم آب هم کم شده سوپ را داخل غذا ساز ریخته تا کامل حالت پوره شود |
مرحله 6 | بعد پوره شدن سوپ را داخل قابلمه ریخته وآبلیموی تازه را همراه با فلفل قرمز به سوپ اضافه میکنیم تا چند جوش بزند وبه غلطت مناسب برسد. ودر آخر در ظرف سرو میریزیم. |