سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترکی چوربای ترکیه (kirmizi mercimek cobasi)

چوربای ترکیه (kirmizi mercimek cobasi)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
پیاز ۱ عدد
روغن ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۱ قاشق غذا خوری
عصاره مرغ ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
هویج ۱ عدد
آب ۱ لیتر
عدس قرمز ۱ فنجان
فلفل قرمزبه مقدار لازم
آبلیمو ۱ عدد
چوربای ترکیه (kirmizi mercimek cobasi)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چوربای ترکیه (kirmizi mercimek cobasi)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده در روغن یا کره آب شده با حررات ملایم تفت میدهیم .
مرحله 2سپس آرد را اضافه کرده تا زمانی که بوی خامی اش از بین برود تفت میدهیم و زرد چوبه را هم بعد تفت آرد اضافه میکنیم.
مرحله 3عصاره مرغ را در یک پیمانه آب حل کرده به مواد اضافه میکنیم تا آرد حالت گلوله نشود بعد مابقی آب را اضافه میکنیم .
مرحله 4 عدس قرمز را که از قبل کامل خیس کرده به همراه هویج نگینی شده به مواد اضافه میکنیم وبا حررات کم میگذاریم تا بپزد
مرحله 5بعد پخت که حجم آب هم کم شده سوپ را داخل غذا ساز ریخته تا کامل حالت پوره شود
مرحله 6بعد پوره شدن سوپ را داخل قابلمه ریخته وآبلیموی تازه را همراه با فلفل قرمز به سوپ اضافه میکنیم تا چند جوش بزند وبه غلطت مناسب برسد. ودر آخر در ظرف سرو میریزیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین