زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
خرما ۱ پیمانه |
نان ۲ پیمانه |
تخمی نانبه مقدار لازم |
مغز گردوبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا نان های ریز شده را در مقداری روغن تفت میدهیم. می توان از هر نانی استفاده کرد. |
مرحله 2 | خرما را اضافه کرده و پس از داغ شدن خرما، تخمی نان (شامل سیاه دانه، کنجد و گلرنگ (گلخشت) را به همراه گردوهای خرد شده اضافه می کنیم. |
مرحله 3 | کاملا به هم میزنیم تا روغن به خورد مواد خصوصا نانها برود و سپس شعله را خاموش می کنیم. |
مرحله 4 | مواد را وقتی که کمی که سردتر شدند با دست ورز میدهیم. سپس بصورت قطعات استوانهای یا توپ های کوچک شکل می دهیم. |