سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج چلوی سریع

چلوی سریع
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
برنج ۵ پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
نمکبه مقدار لازم
چلوی سریع
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چلوی سریع
روش ساخت
مرحله 1ابتدا برنج را تمیز کرده و می‌شوییم و آن را کنار‌ می‌گذاریم. روغن را در داخل قابلمه‌ ریخته و داغ می‌کنیم
مرحله 2سپس برنج را داخل قابلمه ربخته و در روغن تفت می‌دهیم و با یک قاشق‌چوبی برنج‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم. پس از 2-3 دقیقه که برنج را تفت‌دادیم، رنگِ برنج کمی شفاف می شود و کمی سنگین‌تر می‌شود. دقت‌کنید که در این چند دقیقه باید برنج را هم بزنید و زیر و بالا کنید، تا همه آن تفت داده شود
مرحله 3برنج که سنگین شد، روی آن آب می ریزیم تا آب، یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج قرار گیرد. نمک را هم اضافه می‌کنیم. برنج باید روی حرارت متوسط قرار گیرد تا آبش کشیده شود، پس به مدت 15 دقیقه اجازه می‌دهیم تا برنج در دمای‌متوسط بپزد و آبش جمع شود
مرحله 4نیازی‌ نیست در قابلمه را بگذاریم (در این مرحله مغز برنج کمی سفت و زنده است) آبِ برنج که کشیده‌ شد و شروع به جلز ولز کرد، بلافاصله با دسته قاشق چند سوراخ کوچک در برنج ایجاد می‌کنیم و دم‌کنی را روی درِ قابلمه قرار می‌دهیم و حرارت را کم می‌کنیم تا چلو دم بکشد. اگر دوست‌دارید چلو ته‌ دیگ داشته باشد، 20 دقیقه بیشتر، برنج را روی شعله نگه دارید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین