سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت چلو گوشت

چلو گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گوشت ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زعفرانبه مقدار لازم
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
چلو گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چلو گوشت
روش ساخت
مرحله 1 پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید
مرحله 2گوشت گردن را به کمک قلم‌مو به زعفران آغشته کنید و کمی فلفل روی سطح گوشت بپاشید
مرحله 3گوشت گردن را به همراه پیاز کاراملی شده تفت دهید. به صورتی که کاملا سرخ شود
مرحله 4 رب گوجه فرنگی را تفت دهید. میزان مناسبی آب روی گوشت بریزید
مرحله 5چند عدد برگ بو و چوب دارچین در اطراف گوشت قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت 3 – 4 ساعت بپزد.
مرحله 6در صورت تمایل چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمه‌ای برای معطر کردن خوراک استفاده نمایید.
مرحله 7در اواسط پخت میزان مناسبی نمک به آب گوشت اضافه کنید. (از ریختن نمک مستقیم روی گوشت بپرهیزید.)
مرحله 8در اواخر پخت نیز مقداری زعفران برای ایجاد عطر و طعم و رنگ بهتر به گوشت اضافه نمایید.
مرحله 9در نهایت زمانی که یک پیمانه آب در قابلمه باقی مانده بود و گوشت کاملا پخته شده بود برگ بو و چوب دارچین را خارج کرده و سس گوشت را صاف کنید و به همراه آب لیمو‌ترش تازه در کنار چلو زعفرانی سرو نمایید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین