سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج چلو گوشت بوقلمون

چلو گوشت بوقلمون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
گوشت بوقلمون ۴۵۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
چوب دارچین ۴ تکه
دنبه ۵۰ گرم
باقلا ۱/۲ پیمانه
شوید ۴ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
چلو گوشت بوقلمون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چلو گوشت بوقلمون
روش ساخت
مرحله 1پیازراهمراه با دنبه و کمی روغن درون زودپز تفت بدهید.
مرحله 2بعد از اینکه دنبه روغن خود را پس داد و پیاز طلایی شد گوشت را اضافه کنید.
مرحله 3سیرهاراپوست گرفته و نصف کنید و به مواد اضافه کنید تاعطر خوبی بگیرد.
مرحله 4سیب زمینی ها راپوست گرفته و دونیم کنیدو همراه با لیمو عمانی ها به مواد اضافه کنید.
مرحله 5چوب دارچین را درون زودپز انداخته وبا 1ق م زرچوبه مخلوط کنید.
مرحله 62الی3لیوان آب به مواد اضافه کنید درحدی که روی مواد را کامل بپوشاندودرب زودپز را ببندید تا2ساعت کامل پخته شود.
مرحله 7دراین فاصله برنج خیس خورده را درون آب جوش بریزید.
مرحله 8هنگام اضافه کردن نمک 1ق چ زرد چوبه هم اضافه کنید.
مرحله 91دقیقه قبل از آبکشی باقالی هارا به برنج اضافه کنید و بعد با برنج آبکش کنید.
مرحله 10ته قابلمه ته دیگ مورد نظر خود را بگذارید و یک لایه برنج بریزید 1قاشق شوید و لایه به لایه تا آخر ادامه دهید.
مرحله 11کمی آب روغن روی برنج داده و غذا را دم بگذارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین