زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ پیمانه |
گوشت بوقلمون ۴۵۰ گرم |
سیب زمینی ۲ عدد |
لیمو عمانی ۳ عدد |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۳ حبه |
چوب دارچین ۴ تکه |
دنبه ۵۰ گرم |
باقلا ۱/۲ پیمانه |
شوید ۴ قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیازراهمراه با دنبه و کمی روغن درون زودپز تفت بدهید. |
مرحله 2 | بعد از اینکه دنبه روغن خود را پس داد و پیاز طلایی شد گوشت را اضافه کنید. |
مرحله 3 | سیرهاراپوست گرفته و نصف کنید و به مواد اضافه کنید تاعطر خوبی بگیرد. |
مرحله 4 | سیب زمینی ها راپوست گرفته و دونیم کنیدو همراه با لیمو عمانی ها به مواد اضافه کنید. |
مرحله 5 | چوب دارچین را درون زودپز انداخته وبا 1ق م زرچوبه مخلوط کنید. |
مرحله 6 | 2الی3لیوان آب به مواد اضافه کنید درحدی که روی مواد را کامل بپوشاندودرب زودپز را ببندید تا2ساعت کامل پخته شود. |
مرحله 7 | دراین فاصله برنج خیس خورده را درون آب جوش بریزید. |
مرحله 8 | هنگام اضافه کردن نمک 1ق چ زرد چوبه هم اضافه کنید. |
مرحله 9 | 1دقیقه قبل از آبکشی باقالی هارا به برنج اضافه کنید و بعد با برنج آبکش کنید. |
مرحله 10 | ته قابلمه ته دیگ مورد نظر خود را بگذارید و یک لایه برنج بریزید 1قاشق شوید و لایه به لایه تا آخر ادامه دهید. |
مرحله 11 | کمی آب روغن روی برنج داده و غذا را دم بگذارید. |