سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت چلو گردن گوسفندی

چلو گردن گوسفندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
گوشت ۶۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
چوب دارچین ۲ عدد
برگ بو ۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری سرپر
آببه مقدار لازم
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
چلو گردن گوسفندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چلو گردن گوسفندی
روش ساخت
مرحله 1پیازهارو ریز و نگینی خرد میکنیم در کمی روغن تفت میدهیم
مرحله 2گوشت را اضافه کرده زردچوبه و فلفل سیاه راهم افزوده و حدود 5 دقیقه با پیاز تفت میدهیم با حرارت متوسط. بعد از آن رب را افزوده و باز یکی دو دقیقه با گوشت تفت میدهیم
مرحله 3درون قابلمه به اندازه کافی آب جوش میریزم درحدی که روی گوشت را بگیرد دارچین برگ بو و سیر را اضافه میکنیم
مرحله 4درب قابلمه را می بندیم حرارت را کمی ملایم میکنیم و 2 تا 3 ساعت زمان میدهیم تا گوشت به خوبی پخته شود
مرحله 5در اواسط پخت نمک را اضافه کرده و یک ربع مانده به خاموش کردن حرارت زعفران را اضافه میکنیم
مرحله 6زمانی که فقط به اندازه ۱ لیوان آب درون قابلمه باقی ماند و گوشت کاملا پخته شد سیر ، برگ بو و چوب دارچین را از قابلمه خارج می کنیم و آب موجود در قابلمه را صاف می کنیم و در کنار گوشت به همراه شوید پلو یا چلو زعفرانی سرو می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین