سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت چلو گردن گوسفندی

چلو گردن گوسفندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
گوشت ۶۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
چوب دارچین ۲ عدد
برگ بو ۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری سرپر
آببه مقدار لازم
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
چلو گردن گوسفندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چلو گردن گوسفندی
روش ساخت
مرحله 1پیازهارو ریز و نگینی خرد میکنیم در کمی روغن تفت میدهیم
مرحله 2گوشت را اضافه کرده زردچوبه و فلفل سیاه راهم افزوده و حدود 5 دقیقه با پیاز تفت میدهیم با حرارت متوسط. بعد از آن رب را افزوده و باز یکی دو دقیقه با گوشت تفت میدهیم
مرحله 3درون قابلمه به اندازه کافی آب جوش میریزم درحدی که روی گوشت را بگیرد دارچین برگ بو و سیر را اضافه میکنیم
مرحله 4درب قابلمه را می بندیم حرارت را کمی ملایم میکنیم و 2 تا 3 ساعت زمان میدهیم تا گوشت به خوبی پخته شود
مرحله 5در اواسط پخت نمک را اضافه کرده و یک ربع مانده به خاموش کردن حرارت زعفران را اضافه میکنیم
مرحله 6زمانی که فقط به اندازه ۱ لیوان آب درون قابلمه باقی ماند و گوشت کاملا پخته شد سیر ، برگ بو و چوب دارچین را از قابلمه خارج می کنیم و آب موجود در قابلمه را صاف می کنیم و در کنار گوشت به همراه شوید پلو یا چلو زعفرانی سرو می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین