سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج چلو دیزی کاشانی

چلو دیزی کاشانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه
گوشت بره ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
زردچوبه ۳ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
روغن ۱۰۰ گرم
چلو دیزی کاشانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چلو دیزی کاشانی
روش ساخت
مرحله 1پیازها را خرد و با کمی روغن سرخ ‌کنید تا طلایی شود.
مرحله 2زردچوبه را در آن تفت ‌دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله 3گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم و آن را به لوبیا چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.
مرحله 4پس از نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود
مرحله 5پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی‌ مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه کنید و مانند برنج کته یا دمی، بگذارید تا روی شعله زیاد بپزد، آب آن بخار شود و بعد آن ‌را با حرارت ملایم دم کنید.
مرحله 6آن را سر سفره ببرید و با ماست سفت یا ترشی سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین