سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج چلو دیزی کاشانی

چلو دیزی کاشانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه
گوشت بره ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
زردچوبه ۳ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
روغن ۱۰۰ گرم
چلو دیزی کاشانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چلو دیزی کاشانی
روش ساخت
مرحله 1پیازها را خرد و با کمی روغن سرخ ‌کنید تا طلایی شود.
مرحله 2زردچوبه را در آن تفت ‌دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله 3گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم و آن را به لوبیا چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.
مرحله 4پس از نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود
مرحله 5پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی‌ مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه کنید و مانند برنج کته یا دمی، بگذارید تا روی شعله زیاد بپزد، آب آن بخار شود و بعد آن ‌را با حرارت ملایم دم کنید.
مرحله 6آن را سر سفره ببرید و با ماست سفت یا ترشی سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین