زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۶ تکه |
تخم مرغ ۵ عدد |
پیاز ۲ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
آب لیموبه مقدار لازم |
مرحله 1 | مرغ را را با کمی آب، زردچوبه، فلفل و نمک بپزید.تخم مرغ ها را در ظرفی با چنگال بزنید تا سفیده و زرده باهم مخلوط شوند. پیازداغ، زعفران، دارچین و کمی نمک و. فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. |
مرحله 2 | حال در تابه روغن بریزید و هنگامیکه داغ شد، مایه تخم مرغی را داخل آن بریزید و تا زمانی که خودش را گرفت، آن را هم بزنید. |
مرحله 3 | املت پیاز را به مرغ پخته اضافه کنیدو کمی آب نارنج بریزید و اجازه دهید تا خورش چند جوش بزند و جا بیفتد. این خورش تقریبا غلیظ است و نباید زیاد آب داشته باشد. |