سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته چباب (جنوبی)

چباب (جنوبی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
پیاز ۱ عدد
تره ۲۰۰ گرم
گوشت ۲۰۰ گرم
برنج ۳ لیوان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
شکر ۲ قاشق غذا خوری
تمر هندی ۴ لیوان
پیاز ۲ عدد
روغنبه مقدار لازم
فلفلبه مقدار لازم
خلال بادام ۱/۲ لیوان
پیاز ۴ عدد
کشمش ۱ لیوان
گوشت ۳۰۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
چباب (جنوبی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چباب (جنوبی)
روش ساخت
مرحله 1طرز تهیه خمیر چباب:
مرحله 2ابتدا برنج را با مقداری آب و نمك خیس كنید.تره و پیاز را ریز كرده و به همراه برنج خیس خورده و 200گرم گوشت چرخكرده مخلوط كرده و مواد را با هم چرخ می كنیم و زردچوبه، ادویه كاری و نمك را به آن اضافه می كنیم. سپس همه مواد را به خوبی ورز می دهیم.
مرحله 3طرز تهیه مواد داخل چباب:
مرحله 44عدد پیاز را سرخ كرده و 300 گرم گوشت چرخكرده را به آن اضافه می كنیم. سپس ادویه، نمك و فلفل را افزوده و خلال بادام را هم شسته و اضافه می كنیم. در آخر كشمش شسته شده را می ریزیم. همه مواد را با هم به آرامی تفت می دهیم. سپس بعد از آماده شدن می گذاریم سرد شود.
مرحله 5طرز تهیه چباب:
مرحله 6كمی از خمیر را برداشته و روی دست پهن می كنیم. مقداری مواد میان خمیر اضافه كرده و آن را به صورت گلوله در می آوریم. برای اینكه گلوله ها به دستمان نچسبد كمی آب به دستمان می زنیم. گلوله ها را به همین ترتیب درست می كنیم تا ملات و خمیر تمام شود.
مرحله 7برای تهیه سس چباب:
مرحله 8ابتدا 2عدد پیاز ریز شده را سرخ می كنیم و 4 لیوان آب تمرهندی را به آن اضافه می كنیم. چون آب تمرهندی شور است نیازی به نمك نیست. شكر را ریخته و ادویه كاری و فلفل قرمز را اضافه می كنیم.
مرحله 9زمانی كه سس را آماده كردیم روی حرارت گذاشته و به محض اینكه اولین جوش را زد گلوله ها را با احتیاط، طوری كه به هم نچسبد در سس می چینیم و سپس با حرارت بسیار ملایم 45 دقیقه می گذاریم جا بیفتد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین