زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
یخبه مقدار لازم |
عسل ۳/۴ پیمانه |
آب ۱۴ پیمانه |
چوب دارچین ۴ تکه |
گل ختمی ۲ پیمانه |
پرتقال ۲ عدد |
مرحله 1 | این چای ارغوانی را می توانید در روزهای تابستان نیز تهیه و نوش جان کنید. با پوستکن، پوست پرتقالها را بگیرید اما قسمت سفید آن را نگه دارید. |
مرحله 2 | سپس آب پرتقالها را بگیرید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، پوست پرتقالها و دو پیمانه گل ختمی، 4 چوب دارچین و ¾ پیمانه عسل را با یکدیگر مخلوط کنید. 14 پیمانه آبجوش را به آن اضافه کنید. |
مرحله 3 | اجازه دهید این نوشیدنی در دمای اتاق خنک شود (حدود دو ساعت). آنها را داخل پارچ بریزید، آب پرتقال را اضافه کنید و در صورت تمایل، داخل آن یخ بیندازید. |