زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
یخبه مقدار لازم |
شکر ۲-۱ قاشق غذا خوری |
آب ۴ فنجان |
نعنا ۲ شاخه |
چای سبز ۸ عدد |
آب آناناس ۱ فنجان |
انبه ۱ فنجان |
مرحله 1 | انبه ها و آب آناناس رو با مخلوط کن یا غذاساز مخلوط میکنیم تا ترکیب نرم و یکدستی بدست بیاد سپس ظرف رو پوشونده و مخلوط رو تو یخچال میذاریم. |
مرحله 2 | در همین حین، تو یه کاسه بزرگ شیشه ای، آب جوش رو میریزیم و بوته های نعناع رو اضافه میکنیم. چای کیسه ای رو بمدت 5 دقیقه تو آب میذاریم و ظرف رو میپوشونیم. |
مرحله 3 | حالا چای کیسه ای و بوته های نعناع رو خارج کرده و روی ظرف رو میپوشونیم. دو ساعت زمان میدیم تا خنک بشه. |
مرحله 4 | چای خنک شده رو تو پارچ 2 لیتری میریزیم و ترکیب انبه و آب آناناس و شکر رو اضافه کرده، هم میزنیم تا شکر حل بشه. |
مرحله 5 | چای رو تو ظرفهای دلخواه برای سرو میریزیم و یخ هم اضافه میکنیم سپس با تکه کوچیکی انبه و برگ نعناع تزئین میکنیم. |