سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک چاکو چری

چاکو چری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
چاکو چری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت چاکو چری
روش ساخت
مرحله 1قبل از شروع تخم مرغها در دمای محیط و فر از قبل روشن بشه برای شروع کار شکرو تخم مرغها و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و حجمی بشه و بعد شیر و روغن رو اضافه کرده ویه دور با همزن هم میزنیم.
مرحله 2حالا آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و بعددر قالب چرب شده و فر از قبل گرم شده با صد و هشتاد درجه بمدت سی دقیقه میگذاریم بپزه . برای من سی و دو دقیقه زمان برد،شما حتما تست کنین.
مرحله 3بعد از پخت داغ داغ همه جای کیک رو با چنگال یا چاقو سوراخ سوراخ میکنیم و قاشق قاشق ۱ لیوان شیر سرد را روی کیک داغ میریزیم و میگذاریم کامل سرد بشه و(اگه کیک سرد بود شیر رو داغ داغ میریزیم)
مرحله 4در این مرحله این کیک یه سس هم داره که میتونین بعد ریختن شیر وجذبش از نو روی کیک بریزید تا کیکتون خیس تر بشه. البته من خودم نریختم،چون با شیر خیس شده بود. یه لیوان شیر و یه قاشق پودر کاکائو و دو قاشق شکر رو روی حرارت بزارید،وقتی جوش اومد کنار بزاریدو وقتی کمی خنک شد روی کیک بریزید.
مرحله 5برای گاناش خامه صبحانه رو داخل ظرفی ریخته روی حرارت گذاشته وقتی ریز جوش زد خاموش کرده و شکلات تخته ای یا چیپسی ریخته همش زده کمی که از داغی افتاد روی کیکم میدیم ۵ دقیقه داخل یخچال گذاشته، بعد روش مربای آلبالو یا مارمالاد آلبالو میریزیم.
مرحله 6آلبالو با شکلات معرکه میشه حذف و جایگزینش نکنین میتونین داخل کیک رو کمی خالی کنین تا جا برای ریختن سس شکلات گاناش و مربا داشته باشه البته این کاملا اختیاری هست. من روی کیک آلبالو گذاشتم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین